"Professioneel juridische bijstand voor, tijdens en na de zitting"

Advocaten

Mr. (Willemijn) van der Voet behandelt onder meer gewelds- en vermogensdelicten, waaronder oplichtingsfeiten. Een bijzonder element in haar praktijk is het verkeersstrafrecht.

Mw. mr. W. van der Voet

Mr. (Willemijn) van der Voet heeft ruime ervaring op het gebied van economisch en commuun strafrecht. Zij behandelt onder meer gewelds- en vermogensdelicten, waaronder oplichtingsfeiten. Een bijzonder element in haar praktijk is het verkeersstrafrecht. In dat kader procedeert zij ook tegen het CBR. Ga voor meer informatie naar www.rijbewijszaken.nl. Mr. Van der Voet is daarnaast een gespecialiseerd jeugdrechtadvocate. Vanwege haar betrokkenheid bij deze doelgroep behartigt zij regelmatig de belangen van kinderen en jongvolwassenen in een strafzaak of wanneer een uithuisplaatsing of ondertoezichtstelling dreigt.

Mr. Van der Voet is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) en de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA). Tevens is zij aangesloten bij de Vereniging Jeugdrechtadvocaten Rotterdam (VJAR).

Andere advocaten:
  • Mr. D.C.E.
    Timmermans
  • Mr. W.J.
    van Bel
  • Mw. mr.
    M.G.J. Plat